World of Warships – pregled dešavanja u 2017. godini

Ova godina je bila jako uzbudljiva u World of Warships i smatrali smo da je red da napravimo malu retrospektivu svih dešavanja. Dobili smo mnogo novih brodova, nove modove igranja, novi izgled i slično a igra je svakim danom sve zanimljivija.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Utorak, 09.01.2018.

15:52

World of Warships – pregled dešavanja u 2017. godini
Foto: Wargaming

Početak godine je obeležila mogućnost kreiranja klanova u igri – iako je ovo već poznato od drugih Wargaming naslova ova mogućnost je tek sada uvedena u World of Warships i donela je igračima koji igraju u timovima mnoge pogodnosti. Najbitnija je mogućnost građenja klanske luke i određenih objekata u njoj koji omogućavaju jeftinije popravke brodova i slično. Da bi se gradile građevine uvedena je nova valuta – nafta koja se može zaraditi i u klanskim ali i u običnim bitkama.
Foto: Wargaming
Kada govorimo o novim brodovima prvo se pojavila jedna manja pod-grana sovjetskih razarača koji su nešto lakše uočljivi ali imaju jako dobre topove i solidna torpeda.

Negde sredinom godine su se u igri pojavile francuske krstarice – brze i jako šik!
Foto: Wargaming
Konačno na jesen smo dočekali liniju koju smo dosta dugo čekali – Britanski bojni brodovi. Konačno je jedna od najjačih mornarica ikada dobila najveće brodove u igri koji su doneli jako veliku razornu moć ali i specijalne repair crew potrepštine koje vam omogućavaju da se brod brže popravlja u odnosu na konkurente na bojištu.
Foto: Wargaming
Pored novih brodova imali smo i dosta novina koje su direktno uticale na gameplay, recimo nova kontrola nosača aviona koja vas donekle stavlja u ulogu komandanta u real time strategiji. Dodati su i novi skilovi za kapetane kao i mogućnost dobijanja i kupovine novih, jedinstvenih kapetana. Tu su i novi modovi igranja kao što su scenario ili PvE bitke u kojima možete sakupljati iskustvo i kredite.

Za Haloweeen smo imali potpuno novi specijal sa novi brodovima i celokupnim događajem spasavanja Transilvanije. Konačno imali smo i sezonu klanskih bitaka koja se završila nedavno.
Foto: Wargaming
Za sledeću godinu takođe možemo očekivati mnogo unapređenja, već znamo da će se pojaviti francuski bojni brodovi, a za one koji žele da se igraju i na mobilnim uređajima najavljen je World of Warships Blitz!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: