WoT – Holiday Ops

Za Novu godinu tradicionalno imamo specijale u World of Tanks a kao i prošle godine sada opet imamo kićenje garaže i jelke ukrasima. Dnevno treba izvršavati određene misije za koje dobijate sanduke iz kojih ispadaju ukrasi a kako dižete nivo dekoracija cele garaže tako se i povećava nivo vaše atmosfere što vam donosi neke malo veće bonuse.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Petak, 15.12.2017.

09:54

WoT – Holiday Ops
Foto: Wargaming

Interesantno je primetiti da se Wargaming okrenuo sistemu sličnom loot crateovima o kojima se ovih dana dosta pričalo u kontekstu Star Wars: Battlefront 2 igre ali se mora priznati da ovde ti nasumični crateovi ipak ne utiču baš toliko na igru. Mada nam se opet ne sviđa što ih možete kupiti a ne znate tačno šta dobijate unutra. Ono što je interesantno jeste da je sistem kombinovanja ukrasa sada malo drugačiji nego prošle godine pa će valjda raditi i bolje.

Zavisno od nivoa vaše novogodišnje atmosfere dobijate i nagrade, a već na prvom nivou je tu sovjetski Tier III srednji tenk T-29. Kasnije nagrade uključuju velike popuste na standardna vozila a tu je sada i velika novina – možete odlučiti za koje vozilo ćete iskoristiti popust u kreditima. Tako do nivoa 5 novogodišnje atmosfere možete praktično uzeti bilo koji standardni tenk u igri bez plaćanja, a kasnije su popusti dosta veliki. Na primer za Tier X festivalske atmosfere možete izabrati 30% popusta na kredite za bilo koje Tier X vozilo. I to čak ne morate odlučiti ni odmah sada već imate vremena negde do kraja marta naredne godine, a kada jednom odlučite popust se računa kada god budete pazarili to vozilo, zaista lep i fleksibilan sistem nagrađivanja.

Još jedna bitna stvar je i da sada imate albume sa četiri različite vrste novogodišnjih tema (tradicionalni i moderni Božić, sovjetska nova godina i kineska nova godina) i njih kada popunite imate mogućnost da dobijete posebne kamuflaže za nacije koje pripadaju određenoj grupi. Konačno kako raste nivo vaše festivalske atmosfere dobijate dodatne bonuse za svaku partiju, kada stignete do Nivoa 10 imate čak do +48% na XP, Crew XP, i zaradu kredita. Sve to je kumulativno s drugim bonusima ili premium nalogom tako da je pravo vreme za igranje tenkova!

Novogodišnji specijal kreće danas, 15. decembra, a traje do 15. januara 2018. godine!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: