World of Warships – Druga sezona PvE bitaka

World of warships je već pre nekog vremena uveo player vs environment sukobe i oni su se pokazali dosta zanimljivi igračima pa tako sada dolazi njihova druga sezona. Sve počinje sa operacijom Frontier i mogu je igrati svi igrači koji su nivoa 8 ili više.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Petak, 24.11.2017.

15:57

World of Warships – Druga sezona PvE bitaka
Foto: Wargaming

Cilj u ovom scenariju je obezbediti evakuaciju japanskih naučnika sa ostrva pod opsadom. Prvo treba eliminisati protivničke krstarice koje imaju protiv-avionske topove kako bi avioni doleteli po naučnike i njihova istraživanja a onda u drugoj fazi treba obezbediti da avioni bezbedno odlete sa ostrva. Svakim talasom je sve teže odbraniti saveznike a dobijate informaciju kada će se pojaviti sledeći talas protivnika koji obično dolazi baš pre nego što vaši avioni moraju da polete.
Foto: Wargaming
U zavisnosti od toga koliko savezničkih aviona preživi dobijate i zvezdice, što više to bolje, a uz svaki rang zvezdice dolazi i adekvatna nagrada:

• 1 zvezdica: 7x Damage Control Party II i 7x India Bravo Terrathree signals

• 2 zvezdice: 7x Repair Party II; 7x Defensive AA Fire II; 7x Smoke Generator II

• 3 zvezdice: 7x Storm Wind camos

• 4 zvezdice: 10,000 Free XP and 17,000 Elite Commander XP

• 5 zvezdica: 1 dan premium naloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: