Esports B92.net

Veliki WoT giveaway: delimo 5x Sabaton tenk!

Evo prilike da se dočepate trenutno jednog od zanimljivijih TIer VIII premium tenkova u igri a sve što treba da uradite jeste da budete jako dobri! Dakle treba da odigrate partiju, da vam bude uključeno snimanje bitke i da snimak posle prosledite a mi ćemo najbolje nagraditi i kasnije iskomentarisati na našem YouTube kanalu.

Klanrur.rs, Miloš Hetlerović
Podeli
Foto: Klanrur.rs
Foto: Klanrur.rs

Evo nekih osnovnih pravila i uputstava kako da se prijavite za giveaway:

 • Nagradna igra traje od ponedeljka 12. septembra u 7 ujutru do petka 29. septembra 2017. godine u 7 ujutru, računaju se samo snimci koji su napravljeni u verziji igre 9.20. Kodovi koje delimo važe samo na EU serveru ali ćemo načelno prihvatati snimke koji dolaze sa drugih servera ukoliko igrate na njima. Imajte u vidu da je prijava ograničena na jedan snimak po jednom korisniku, tj po nadimku iz World of tanks tako da razmislite koji ćete replay poslati.
 • Morate imati uključeno snimanje bitke u igri (u opcijama General – Enable battle recording opcija na dnu, ili ako koristite srpski interfejs Igra – Uključi snimanje igre). Preporuka je da ostavite uključeno snimanje svih bitaka a ne samo poslednje.
 • Kada snimite partiju kojom ste zadovoljni taj snimak treba da pošaljete na sajt http://wotreplays.eu/ na koji se logujete vašim World of Tanks nalogom. Popunite odgovarajuća polja i kasnije link pošaljete nama u formularu koji ćete naći ispod.
 • Bitna napomena: Morate poslati link ka snimku koji je sa vašeg naloga. Ovo će biti provereno tako što ću najbolje plasirane ja, u igri nadimak mhetlerovic [-RUR-], kontaktirati u petak 29. septembra kako bih proverio da li je to vaš nalog. S obzirom da je giveaway namenjen pre svega igračima sa ex-YU prostora morate znati srpski, odnosno neki od jezika koji se govori na ovim prostorima. Ovo je prosto iz želje da nagrade dobiju zaista igrači odavde.
 • Vozila koja učestvuju u nagradnoj igri: podelili smo igrače u dve grupe
 1. Tier V-VII vozila, može se koristiti bilo koje vozilo osim premium vozila bilo kog tipa.
 2. Tier VIII-X vozila, može se koristiti bilo koje vozilo osim premium vozila bilo kog tipa.
 • Pravila za rangiranje snimaka: najbolji replay je onaj sa najvećim baznim XP. Ukoliko postoji više učesnika sa istom količinom XP poena u borbi sledeći parametar je broj uništenih protivničkih vozila, ako je i to isto sledeći parametar je količina nanete štete. Ako je baš sve isto onda se računa vozilo manjeg nivoa.
 • Ograničenja: U takmičenju ne mogu učestovati igrači koji su ikada profesionalno učestvovali u nekom od timova Wargaming.net Zlatne lige. Takođe nije prihvatljiv snimak iz novog Grand Battles moda, timskih bitaka, strongholds čarki ili klanskih bitaka. Dakle samo random bitke koje uključuju standardne modove. Moguće je igrati u vodu, računa se samo rezultat onoga iz voda koji je snimak poslao.
 • Nagrade: dodeljuje se četiri glavne nagrade i jedna specijalna nagrada. Sve nagrade su 1x Sabaton švedskih Tier VIII premium srednji tenk i mesto u garaži. Za obe kategorije vozila, niži i viši Tier se dodeljuju po dve nagrade – najbolji snimak i prvi pratilac. Sve ove partije će biti iskomentarisane i objavljene na našem Youtube kanalu. Na kraju takmičenja će biti objavljena i rang lista po 10 najboljih snimaka sa nadimkom u igri i količinom baznog XP kako biste mogli da vidite gde ste vi bili u odnosu na ostale učesnike. Bitno je naglasiti da Klanrur zadržava pravo i da bilo koji snimak koji nije dobio nagradu iskomentariše na Youtube kanalu uz naravno pominjanje i zahvalnicu onome ko ga je poslao.


Kako bismo ipak ostavili mogućnost i onima koji nisu najbolji u ovoj igri jedan Sabaton tenk će biti dodeljen za najsmešniji događaj u nekom snimku po našem izboru. Biće takođe objavljena i kompilacija smešnih događaja kao poseban klip. Molimo samo da naznačite ako se prijavljujete za ovu kategoriju kada i gde se otprilike u snimku desio taj događaj kako bismo mogli lakše da ih ispratimo. Ako mislite da je ceo replay smešan i to može, samo naglasite u formularu.
 • Prijava: Sve što treba da uradite da biste se prijavili jeste da popunite formular za prijavu i tu unesete link ka vašem snimku sa http://wotreplays.eu/
FORMULAR ZA PRIJAVU

Srećno u bitkama i verujemo da ćemo dobiti neke zaista spektakularne partije!

WoT

WoT: Priče iz Kubinke - Američki laki tenkovi

Sjedinjene američke države su u Drugi svetski rat ušle dosta kasno, ali to nije sprečavalo njihove tenkove, pre svega lake da kroz Lend Lease program učestvuju u borbama dosta pre toga. Sa druge strane SAD je jedna od retkih nacija koja je razvoj i upotrebu lakih tenkova nastavila tokom celog trajanja rata, ali i dosta dugo nakon toga.

WoT subota 30.12. 11:47 Komentara: 13

World of tanks 1.0!

Wargaming je danas na finalu World of tanks svetskog takmičenja najavio jednu od najvećih promena u igri i njen izlazak pod verzijom 1.0 koji se planira za mart naredne godine. U potpunosti je prerađen engine na kome funkcioniše World of tanks, tačnije razvijen je potpuno novi, grafička unapređenja su velika, najavljeno je 25+ ultra realističnih mapa koje su prerađene postojeće ili potpuno nove, zvuk je poboljšan a najbitnija informacija u svemu tome je da to nikako ne bi trebalo da se odrazi na performanse igre!

WoT subota 23.12. 15:14 Komentara: 42

WoT – Holiday Ops

Za Novu godinu tradicionalno imamo specijale u World of Tanks a kao i prošle godine sada opet imamo kićenje garaže i jelke ukrasima. Dnevno treba izvršavati određene misije za koje dobijate sanduke iz kojih ispadaju ukrasi a kako dižete nivo dekoracija cele garaže tako se i povećava nivo vaše atmosfere što vam donosi neke malo veće bonuse.

WoT petak 15.12. 09:54 Komentara: 15

WoT: Priče iz Kubinke – nemački laki tenkovi

Nemački „panzeri“ će na početku Drugog svetskog rata postati sinonim za vojne uspeke celokupnog Trećeg Rajha a slike komandira na tenkovima kako ulaze u okupirane gradove će zahvaljujući nemačkoj propagandi biti urezane u sećanja miliona ljudi. Međutim malo je poznato da tehnološki gledano nemački tenkovi ne da nisu bili toliko superiorni u odnosu na savezničke, već su čak u većini slučajeva bili dosta lošiji, međutim upravo će im način na koji su korišćeni doneti sve te uspehe na početku rata.

WoT ponedeljak 11.12. 10:35 Komentara: 5

WoT: Priče iz Kubinke – sovjetski laki tenkovi

Posle pauze evo nas ponovo sa istorijkim pričama o tenkovima iz Drugog svetskog rata i kasnijeg perioda baziranih na onome što smo imali pre svega prilike da vidimo i čujemo u najvećem tenkovskom muzeju – Kubinka kod Moskve. Na red dolaze vozila koja bila osnova svih tenkovskih jedinica na početku Drugog svetskog rata, tokom rata malo bila skrajnuta, ali ostala u upotrebi u mnogim armijama do današnjeg dana – laki tenkovi.

WoT ponedeljak 4.12. 09:54 Komentara: 14

World of Warships – Druga sezona PvE bitaka

World of warships je već pre nekog vremena uveo player vs environment sukobe i oni su se pokazali dosta zanimljivi igračima pa tako sada dolazi njihova druga sezona. Sve počinje sa operacijom Frontier i mogu je igrati svi igrači koji su nivoa 8 ili više.

WoT petak 24.11. 15:57 Komentara: 0

WoT - evropski šampion: DiNG

DiNG još uvek sedi na Evropskom tronu. I ako su ovu sezonu završili na trećem mestu to ih nije sprečilo da se probije na sam vrh i da odbrane titulu Evropskog šampiona.

WoT ponedeljak 20.11. 14:07 Komentara: 5

WoWS - stiže Haloween

Povodom praznika Noći veštica u World of warships imamo jedan veliki specijal koji vam omogućava da zaplovite sa snagama dobra i borite se protiv snaga zla! Takođe možete kupiti i posebne pakete u vidu bundeva, ali ono što je dobra vest jeste da poklanjamo po jednu bundevu korisnicima koji se jave!

WoT petak 27.10. 11:08 Komentara: 2

WoT – Najbolji replay – Churchill VII

Nastavljamo sa prikazima najboljih partija koje smo dobili od vas u takmičenju a sada je na redu nešto niži Tier – igrač LaGrof i prespori britanski Tier VI Churchill VII koji dominira ovom partijom.

WoT utorak 24.10. 12:56 Komentara: 9

WoT – Stiže patch 9.20.1

Ujutru 18. oktobra možete očekivati downtime u World of tanks serverima u EU regionu s obzirom da će izlaziti patch 9.20.1 koji donosi promene u personalnim misijama, rebalans vozila, promene u matchmakeru, još modela u HD kvalitetu i još puno drugih novina.

WoT utorak 17.10. 22:04 Komentara: 11

WoT – Najbolji replay – Emil I

Kada smo delili Sabaton tenkove pozvali smo sve igrače da nam šalju svoje snimke iz igre i sada je došlo vreme da vam predstavimo te najbolje partije koje su pristigle. Prva na redu je partija koja je bila druga u konkurenciji Tier VIII-X, igrač sa nadimkom ShteephSRB je odigrao sjajnu partiju na mapi Redshire sa Emil I švedskim teškim autoloader tenkom.

WoT utorak 17.10. 09:48 Komentara: 9
strana 1 od 10 idi na stranu