WoT - WG Liga: Početak produžene sezone

Produžena Wargam League počinje 7. septembra u Evropi i već prvog dana nas očekuju zanimljivi mečevi.

19:00: GoHard – eSuba

20:30: Oops – Utopia

22:00: DiNG – Kazna Kru

Izvor: Klanrur, Miloš Ðuroviæ

Četvrtak, 07.09.2017.

10:38

WoT - WG Liga: Početak produžene sezone
Foto: Wargaming

Na severno američkom serveru produžena sezona počinje 6. septembra dok je na azijskom serveru počela jos 26. septembra, a sezona se zvanično završava u decembru.

Mečevi se održavaju svakog utorka, četvrtka, nedelje i možete ih pratiti ovde, a ako nešto propustite možete pogledati kasnije na oficijalnom sajtu. Tu ćete naći i sve potrebne podatke kao što su kada su mečevi, ko sa kim igra, koliko bodova imaju ekipe, ko je u sastavu tima i slične podatke.

Za vas koji niste upoznati sa ligom i njenim pravilima, evo par podataka.

WG liga je globalno takmičenje namenjeno profesionalnim timovima sa Kineskog, Evropskog, Severno američkog i Aziskog-pacifičkog servera. Timovi se dele po regionima, igraju ligu isto kao i fudbalski timovi, svako igra sa svakim po dva meča i na kraju ove runde takmičenja održava se regionalno finale, ali to nije kraj. Takmičenje kulminira velikim završnicom u Moskvi, gde se najbolja tri tima iz svakog regiona bore za titulu svetskog šampiona.

Format mečeva je 7vs7, za biranje tenkova timovi su limitirani na 70 poena i ne postoji nikakav limit na Tirove. Svaki Tier vredi jedan poen ili ti, ako bi se tim sastoja od 7 Tier X tenkova to bi bilo 70 poena, a ako bi se sastojao od 6 Tier X tenkova i jednog Tier IX tenka to bi bilo 69 poena. Vreme trajanja partije je 10 minuta, pobeđuje tim koji ima najviše dobijenih partija od 9 odigranih na četri različite mape, nerešene partije se takođe računaju, a mod partija je attack/defense … bar za sada. Wargaming planira da promeni format igranja WG lige od 2018. godine ali se još uvek ne zna kakve nas promene čekaju, ali dok čekamo možemo da uživamo u ovoj produženoj sezoni koja će nam nesumljivo doneti dosta zanimljivih momenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: