WoT – video predstavljanje WZ-120-1 FT

Kineski lovci na tenkove su stigli u World of tanks sa verzijom 9.20 a kao što je to sada već uobičajeno u međuvremenu se pojavio i premium lovac, ovog puta Tier VIII. Dosta se može reći o ovom vozilu ali ono što se nameće kao prvi zaključak jeste da se radi o još jednom prejakom (over-powered, OP skraćeno) vozilu koje daje igračima malo više prednosti u odnosu na druge.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Ponedeljak, 04.09.2017.

09:33

WoT – video predstavljanje WZ-120-1 FT
Foto: Wargaming

Dakle za razliku od standardnog Tier VIII kineskog lovca koji je baziran na WZ-111 šasiji teškog tenka ovde se radi o vozilu baziranom na WZ-120, odnosno Type-59 šasiji ili bolje rečeno T-54/55 tenku. Ovo mu daje jako dobru manevrabilnost i praktično se na bojištu ponaša više kao srednji tenk nego kao lovac. S druge strane oklop spreda je sasvim solidan i može da odbije granate većine protivnika sličnog ili nižeg tiera. Ono što je prava poslastica ovog vozila je top koji pravi 440 dmg po pogotku, a ukupan dpm (damage-per-minute, šteta u minuti je 2.693 bez opreme i skillova posade. Malo mu je lošija preciznost i vreme nišanjenja pa nije baš idealan za snajpovanje, ali kada pogodi to će protivnik sasvim lepo osetiti. Probojnost standardne granate je 248 što i nije baš puno ali je načelno zadovoljavajuće.

Pogledajte u videu kako se nama svideo novi kineski lovac:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: