Volite anime? Posetite Crunchyroll štand na Games.con festivalu!

Crunchyroll, popularni servis za distribuciju i strimovanje animea, ove godine premijerno izlaže na Games.con festivalu. Čeka vas projekcija filma The Quintessential Quintuplets, čija se evropska premijera održava upravo u Beogradu! Imaćete priliku da gledate i nekoliko dugoočekivanih anime serijala, kao što su Chainsaw man, Blue Lock, i mnogi drugi!

Izvor: RUR

Ponedeljak, 21.11.2022.

18:18

Volite anime? Posetite Crunchyroll štand na Games.con festivalu!
Foto: Crunchyroll

Iako Games.con veliki fokus baca na gejming industriju i esports, jedan deo programa je uvek bio posvećen japanskoj popularnoj kulturi. Naravno, mislimo na mangu i anime.

Poslednjeg dana festivala, 27. novembra, održaće se ekskluzivna evropska premijera animiranog filma The Quintessential Quintuplets. Film počinje u 14:15 časova, a karte možete preuzeti najkasnije do nedelje u 13:00 časova, ekskluzivno na Crunchyroll štandu na Games.con festivalu, gde ćete saznati sve dodatne informacije o projekciji.

The Quintessential Quintuplets prati pet sestara i odnos sa njihovim privatnim profesorom Futarom. Pored toga što im pomaže da se poboljšaju u školi, sestre vremenom počinju da gaje simpatije prema Futaru, a čini se da su ova osećanja obostrana. Da li će jedna od njih uspeti da osvoji njegovo srce?

U okviru samog Games.con festivala možete očekivati projekcije gorepomenutih hit anime serijala. Evo kompletnog rasporeda:

Mob Psycho – Main stage
Petak, 25. novembar u 13.00h
Treća sezona, epizode 1-2

Blue Lock – Main stage
Petak, 25. novembar u 14.00h
Prva sezona, epizode 1-2


Spy x Family
Subota, 26. novembar u 11.00h
Prva sezona, epizode 13-14


Chainsaw man – Main Stage
Subota, 26. novembar u 12.00h
Prva sezona, epizode 1-2


Jujutsu Kaisen – Main Stage
Nedelja, 27. novembar u 11.00h
Prva sezona, epizode 1-3


Ako i vi želite da prisustvujete premijeri filma The Quintessential Quintuplets i da pogledate ove hit anime serijale, pridružite nam se na Games.conu ovog vikenda i posetite Crunchyroll štand! Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred Hale 2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: