NAVI dominantno savladao Vitality u finalu BLAST PREMIER SPRING turnira

Nakon malo sporijeg starta na turniru, NAVI je polako podizao nivo igre, a onda je usledila prava kanonada u finalu BLAST PREMIER SPRING turnira, gde su bez ikakve muke savladali Vitality rezultatom 2-0!

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 20.06.2022.

19:37

NAVI dominantno savladao Vitality u finalu BLAST PREMIER SPRING turnira
Foto: BLAST

Ako smo nekada gledali ubedljivo finale, onda je to sigurno bilo ovo sinoć. Osim Zywoo-a, gotovo da niko iz Vitality-a nije delovao kao da je spreman za jedan ovakav okršaj. To su s1mple i njegovi saigrači znali da iskoriste, pa su već na prvom turniru bez Boombl4-a uspeli da se domognu trofeja!

Prvo se igrao Mirage, gde je NAVI već u startu došao do prednosti od 9-1. Nisu im ni na trenutak dali da se približe, zbog čega su odneli pobedu rezultatom 16-8. Usledio je Overpass, mapa na kojoj je Vitality poznat kao tvrd orah. To nismo videli ovaj put, jer ih je NAVI samleo rezultatom 16-5!

Kao i po običaju, S1mple je bio nezaustavljiv, ali ništa lošiji nije bio ni mladi b1t, koji je izrastao u pravu zvezdu. Electronic se pokazao kao dobar vođa, pa verujem da će biti možda i glavni favorit za osvajanje ESL Cologne-a!

Da li će nakon ovakvog nastupa Sdy postati stalan član žuto-crnih?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: