Najavljena treća sezona Netflix serije DOTA: Dragon’s Blood

Netflix i Studio Mir su zvanično otkrili datum izlaska 3. DOTA: Dragon’s Blood sezone – 11. avgust 2022. godine. Ovo su odlične, ali i prilično neočekivane vesti za sve ljubitelje Dote 2, pošto je druga sezona izašla pre samo 6 meseci.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 13.06.2022.

19:02

Najavljena treća sezona Netflix serije DOTA: Dragon’s Blood
Foto: Valve

Datum izlaska i novi tizer su najavljeni na Netflix GEEKED WEEK strimu. Osim toga nismo dobili nikakve informacije o novoj sezoni, ali verujemo da će nastaviti priču iz prethodne.

I nas naravno interesuje kako će se priča završiti, ali nas više od svega zanima koji novi heroji će se pojaviti u novoj sezoni. Do sada smo se upoznali sa Davionom, Miranom, Invokerom, TerrorBlade-om, Lunom, Linom i Crystal Maiden u njihovom anime izdanju, i jedva čekamo da vidimo šta će nam Studio Mir sledeće zakuvati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: