Riot najavio ”making-of” dokumentarac, Arcane: Bridging the Rift

Prošlo je skoro godinu dana otkako je izašla hit Netflix serija Arcane, inspirisana League of Legends univerzumom. Dok čekamo drugu sezonu, Riot nam je spremio ”predjelo” – dokumentarac o razvoju same serije – Arcane: Bridging the Rift.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Petak, 10.06.2022.

12:31

Riot najavio ”making-of” dokumentarac, Arcane: Bridging the Rift
Foto: Riot Games

Za razliku od Arcane-a koji je dostupan samo za Netflix pretplatnike, Arcane: Bridging the Rift će biti potpuno besplatan – svih 5 epizoda dokumentarne serije će biti biti dostupno na YouTube-u. Prva epizoda izlazi 4. avgusta, a svaka naredna će izlaziti na nedeljnom nivou.

Bridging the Rift će nam dati detaljan uvid u sve aspekte Netflix-ovog serijala, od animacije, glasovne glume i vizuelnog dizajna, pa sve do priče, likova i njihovih međusobnih odnosa.

Prva sezona Arcane-a bila je veliki hit kako kod fanova i kritičara, tako i kod novajlija u svetu Runeterre. Druga sezona je uveliko u razvoju, ali nam nije poznat zvanični datum izlaska.

YouTube premijera dokumentarca Arcane: Bridging the Rift zakazana je za 4. avgust.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: