iNation i 4Glory su pobednici CS:GO CEE kvalifikacija!

Ovog vikenda ste imali priliku da pratite finale regionalnih kvalifikacija za CEE šampionat 2022. Na kvalifikacijama su se takmičile ekipe iNation, 4Glory, Ghoulsw i Donald Duck.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 09.05.2022.

10:17

iNation i 4Glory su pobednici CS:GO CEE kvalifikacija!

Krajem aprila je organizovan prvi kvalifikacioni turnir za CEE šampionat na kojem su kao pobednici izašle ekipe ghoulsW i Monad Esports (Donald Duck). Obe ekipe su se na taj način plasirale u drugi krug, gde su ih čekali iNation i 4glory, dve najpoznatije ekipe na domaćoj CS:GO sceni.

Dve najbolje ekipe iz drugog kruga bi obezbedile mesto na velikom turniru, koji će početi već za nekoliko dana i koji će imati nagradni fond od $30.000!

Na turniru su trijumfovali timovi iNation i 4Glory, koji su nakon velike borbe došli do pobeda u svojim mečevima. Mnogi su očekivali da će oni mnogo lakše doći do istih, ali se ghoulsW i Donald Duck nisu predavali.

Snimak turnira možete pogledati na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: