T1 je ponovo LCK šampion

Nakon dve godine, T1 je ponovo prolećni LCK šampion.

Izvor: Rastko Zoriæ RUR

Ponedeljak, 04.04.2022.

18:26

T1 je ponovo LCK šampion

Faker nastavlja da ruši sopstvene rekorde i sa svojom dugogodišnjom ekipom T1 je osvojio jubilarni deseti LCK šampionat. T1 je imao više nego impresivnu sezonu, a do šampionske titule su došli nakon 20 pobeda zaredom, odnosno nisu poraženi čitave LCK Spring sezone.

Dva najbolja tima grupne faze su se sastala u velikom LCK finalu 2. avgusta, a T1 je slavio baš kao i u seriji koju su ekipe igrale u grupnoj fazi. Ako ste propustili finalnu seriju snimak možete da pogledate ispod.

Za najboljeg igrača finala je proglašen džangler Oner iz T1, a u grupnoj fazi se izdvojio Canyon iz DAMWON Gaming-a. T1 se tako kao šampion Južne Koreje kvalifikovao za Mid-Season Invitational i prva su ekipa koja je rezervisala jedno od jedanaest mesta na turniru. Ove godine će se MSI održati u Busan-u, tako da će igrači T1 imati podršku domaćih navijača. Mečevi kreću 10. maja, a čekamo i šampione ostalih regiona da završe njihove prolećne sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: