Alexxo i Wildcard Gaming uzeli još jednu pobedu, ali šta će biti sa Majorom?

Aleksandar ”Alexxo” Diklić i njegova ekipa Wildcard Gaming porazili su tim simply TOOBASED u severnoameričkoj DPC ligi. U ”normalnim” uslovima ova pobeda bi ih stavila u odličnu poziciju za plasman na zimski Major, ali kako je sudbina turnira trenutno neizvesna, čini se da Alexxo još uvek neće imati priliku da se takmiči na svom prvom Valve eventu.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Petak, 14.01.2022.

16:14

Alexxo i Wildcard Gaming uzeli još jednu pobedu, ali šta će biti sa Majorom?
Foto: Games.con

Wildcard Gaming nije imao sreće na početku DPC-ja, pošto je sezonu počeo sa duelima protiv najjačih timova u ligi – Quincy Crew i Team Undying. U nastavku sezone pokazali su se kao fenomenalna ekipa, savladavši Arkosh Gaming, BnY, simply TOOBASED, pa čak i čuveni Evil Geniuses. Trenutno su 4-2 u grupi.

dpc-na-jan2022-alexxo2Printscreen: Liquipedia

Do kraja sezone čeka ih okršaj protiv tima 4Zoomers, 18. januara. Sa još jednom pobedom i nekoliko tajbrejk mečeva, Wildcard Gaming ima solidnu šansu za plasman na Major. Međutim, kako je Valve iznenada otkazao Major, šanse da se Alexxo takmiči na svom prvom Valve eventu su prilično male. Valve se naknadno ponovo oglasio sa izjavom da ipak postoji mogućnost da se Major organizuje, ali nismo dobili nikakve konkretne informacije.

Kako sada stoje stvari, Alexxo će ostati u prvoj diviziji i naredne sezone. Trenutno deli drugo mesto sa još dve ekipe, plasman koji donosi novčanu nagradu od 28.000 dolara. Stanje na tabeli će se verovatno promeniti, ali Alexxo svakako ima zagarantovano četvrto mesto u ligi i novčanu nagradu od 26.000 dolara.

Da li će Valve doći do rešenja? Da li će se Alexxo takmičiti na svom prvom Majoru?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: