Srpski trener postao trener čuvene Dota 2 ekipe!

Srpski Dota 2 veteran i vođa organizacije Level Up Esports, Viktor ”Buktop” Knežević, postaje novi trener legendarne ekipe Alliance.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Četvrtak, 13.01.2022.

15:53

Srpski trener postao trener čuvene Dota 2 ekipe!
Foto: Alliance

Kao jedna od najznačajnijih esports organizacija u Srbiji, Level Up Esports je ugostio mnoge domaće i internacionalne ekipe, kao što su Brame i Entity, koje se trenutno takmiče u drugoj diviziji evropske DPC lige. Pre nekoliko dana u Level Up bootcamp u Novom Sadu stigao je niko drugi do čuveni Alliance, TI3 šampion i jedan od najuspešnijih sastava u istoriji profesionalne Dote 2.

Kao vlasnik Level Up-a, Buktop je stekao tonu iskustva radom sa mnogim profesionalnim ekipama, primarno na poziciji trenera, a sada je potpisao i za Alliance. Pored njegovog znanja od samoj igri, Buktop će se pobrinuti da igrači naprave zdrav balans između Dote i fizičke aktivnosti. Buktop je uvek bacao veliki akcenat na značaj fizičkog i mentalnog zdravlja igrača, a verujemo da će tako i ostati sa Alliance-om.

Posle jučerašnjeg poraza od OG-ja, Alliance je nažalost pao u drugu diviziju evropske DPC lige, a čini se da Handsken više nije deo ekipe. Sa novoosnovanom saradnjom sa Buktopom i Level Up-om, nadamo se da će im naredna sezona doneti mnogo više uspeha!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: