Došlo je vreme da Jett dobije konkurenciju – Upoznajte NEON

Za samo par dana počinje nova Valorant sezona, a zajedno sa njom dolazi i Neon!

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 06.01.2022.

12:01

Došlo je vreme da Jett dobije konkurenciju – Upoznajte NEON
Foto: Riot Games

Sinoć smo konačno dobili trejler za najnovijeg Vaorant agenta, koji nam otkriva kako će funkcionisati njene sposobnosti. Neon će biti novi Duelist koji dolazi sa Filipina i koji će koristiti svoju brzinu da nadigra protivnike.

U trejleru možemo videti da će imati sposobnost da bude brža od drugih likova, kao i da se dashuje u borbe ili van njih, što na prvi pogled deluje veoma moćno. Pored toga, ima i granatu, koja bi trebala da stanuje protivnike. Poslednja preostala magija najviše podseća na Phoenix-ov zid, samo što će se stvoriti sa obe strane. Za sada nemamo informacija da li će raditi ikakvu štetu.

Na samom kraju možemo videti i njen ultimate, koji joj dozvoljava da ispaljuje elektricitet iz svojih prstiju. Nismo sigurno koliko tačno radi dmg-a, kao ni koliko će orbova koštati, ali na prvi pogled deluje kao da može bez previše problema da savlada protivnike sa puškama.

Deluje kao vrlo zabavan agent, kojeg će sigurno veliki broj igrača želeti da igra. Magije na prvi pogled deluju odlično za otvaranje sajtova, možda čak i prejako, ali ne želimo da sudimo pre no što je vidimo u akciji. Ne bi bio prvi put da pogrešno procenimo moć agenta, zbog čega ćemo sačekati sa spekulacijama.

Da li vam se dopada Neon?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: