Srbija zaustavljena u grupnoj fazi Svetskog IeSF šampionata

Srpska CS:GO reprezentacija je porazom od Ukrajine ostala bez šanse za plasman u drugu fazu, što automatski znači da smo završili učešće na ovogodišnjem Svetskom IeSF šampionatu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 17.11.2021.

10:28

Srbija zaustavljena u grupnoj fazi Svetskog IeSF šampionata

Za našu CS:GO reprezentaciju nastupaju momci koji igraju za iNation, Ivan ”ptKKK” Popov, Stefan ”SkippeR” Rebrača, Nikola ”Dragon” Bošković, Ivan ”choiv7” Živković i Vladan ”VLDN” Radević, koji će imati za čime da žale, ali svakako ne bi trebali da budu previše razočarani dosadašnjim nastupima, jer su dokazali da poseduju veliki potencijal.

Prvi meč dana je sigurno onaj koji će najviše boleti, pošto su propustili šansu da savladaju Rumuniju, iako su imali imali malu prednost na startu drugog poluvremena. To ih je stavilo u vrlo neprijatnu situaciju, pošto su morali da pobede u naredna dva meča.

Prvi na redu je bio Izrael, koji se ispostavio kao mnogo veći zalogaj nego što je prvobitno trebao da bude, jer su naši momci došli do pobede tek nakon produžetaka. Onda je usledio odlučujući meč sa Ukrajinom, gde možemo reći da je pritisak odradio svoje. Naša ekipa je relativno neiskusna kada su u pitanju LAN turniri, što su Ukrajinci znali da iskoriste, kako bi došli do pobede od 16-8.

Nažalost po naše momke, to nije bilo dovoljno za prolaz u dalji krug, ali se nadamo da ih ovo neće previše obeshrabriti. Verujemo da će naredni IeSF šampionat biti znatno bolji za našu zemlju, a da će baš ovi momci uspeti da nadmaše ovogodišnji rezultat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: