Mercedes-Benz izrađuje jedinstvene prstene za Worlds 2021 šampiona

Riot Games je najavio novo partnerstvo sa kompanijom Mercedes-Benz koja će kreirati i uručiti jedinstveno prstenje namenjeno pobednicima ovogodišnjeg League of Legends Svetskog prvenstva.

Izvor: Rastko Zoriæ RUR

Petak, 22.10.2021.

16:19

Mercedes-Benz izrađuje jedinstvene prstene za Worlds 2021 šampiona
Foto: LoL Esports

Pobednički sastav će kao nagradu dobiti prstenje tokom ceremonije dodele trofeja koju sponzoriše Mercedes-Benz. Najbolja ekipa će u isto vreme i podići pehar Summoner’s Cup. Prstenje je izrađeno od 18-karatnog belog zlata i safira, i reflektovaće plavu i srebrnu boju koje se nalaze i na peharu. Prsten krase i različite šare koje oslikavaju sezonu 2021.

Finale League of Legends Worlds turnira je zakazano za 6. novembar, pa možemo da očekujemo dodelu prstenja u ovom periodu. U nastavku možete da vidite kako će izgledati ove posebne nagrade, a tradicija dodele prstenja šampionima turnira i liga je preuzeta iz sportskih liga kao što je NBA, MLB, NFL i NHL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: