Uskoro počinje CEE prenos! Gledajte 4Glory od 17:00!

Pred nama je CEE powered by INTEL šampionat, veliki okršaj najboljih evropskih CS:GO ekipa gde će se boriti za nagradni fond od 20.000$. Srbiju će predstavljati momci iz ekipa 4Glory i iNation. iNation je svoje mesto u osmini finala već obezbedio, a danas će svoje učešće započeti i 4Glory, čije mečeve možete gledati od 17:00!

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 18.10.2021.

14:56

Uskoro počinje CEE prenos! Gledajte 4Glory od 17:00!
Foto: CEE

Grupe će se igrati od 11. do 22. oktobra, a plejof od 24. do 31. oktobra. RUR i Intel su pre neki dan najavili prvi od dva Giveaway, zbog čega vam predlažemo da posetite sledeći link, ako ste zainteresovani da osvojite besplatne igre i aplikacije!

iNation je svoje učešće započeo u petak, gde su pobedama nad Entropiq Prague-om i Daugavom obezbedili prvo mesto u grupi.Danas od 17:00 časova na red dolazi i 4Glory, koji će u grupi G odmeriti snage sa ukrajinskim sastavom B8, koji vam je možda poznat kao Dendijeva Dota 2 ekipa. Ukoliko naša ekipa bude slavila u tom meču, igraće sa pobednikom meča Gluh i Nijem i Levadia.

Sve mečeve naših ekipa možete uživo pratiti preko Klan RUR Youtube kanala!

cee-groups-1-4gloryPrintscreen: CEE

Srbija je prošlog meseca organizovala nacionalne CEE kvalifikacije, gde je trijumfovao tim iNation. 4Glory je ostvario direktan plasman kao najbolje rangirana ekipa u Srbiji.

Želimo našim momcima puno sreće na CEE šampionatu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: