Četiri tima preživelo Play-In – Danas je vreme za Worlds grupnu fazu

Dok su LNG Esports i DetonatioN FocusMe odmarali kao pobednici grupa, šest ekipa se znojilo u drugoj play-in rundi za dva mesta u Worlds grupnoj fazi.

Izvor: Rastko Zoriæ RUR

Ponedeljak, 11.10.2021.

12:06

Četiri tima preživelo Play-In – Danas je vreme za Worlds grupnu fazu
Foto: LoL Esports

PEACE, RED Canids, Galatasaray Esports, Beyond Gaming, Cloud9 i Hanwha Life Esports su prošlog vikenda igrali završnicu play-in faze, a favoriti su ipak opravdali svoje zvanje. Polufinalni mečevi su bili interesantni i serije su otišle do maksimalnog broja partija. PEACE i Beyond Gaming su ipak bili nešto bolji od rivala i prošli su u finala druge runde identičnim rezultatom 3-2.

U finalima su čekali Cloud9 i Hanwha, i oba tima su lako izašla na kraj sa izazivačima. Cloud9 je bio ubedljiv protiv PEACE-a i rešili su seriju sa 3-0, a Hanwha je istim rezultatom izbacio tajvansku ekipu Beyond Gaming.

Ovi mečevi su kompletirali listu timova u grupnoj fazi, a ubrzo su ekipe raspoređene u odgovarajuće grupe. Danas nas očekuju prvi mečevi grupne faza, a počinjemo sa pravim esports derbijem jer će ovu fazu takmičenja otvoriti poslednji Worlds šampion DAMWON Gaming i FunPlus Phoenix (jedan od najozbiljnijih LPL favorita). U nastavku možete pogledati šta je sve danas na programu.

Printscreen – lolesports.com

Mečevi grupne faze će se igrati do 13. oktobra, kada sledi još jedna pauza od dva dana, pa nastavljamo 15. oktobra. Kraj grupne faze je 18. oktobra i do tada ćemo videti koji timovi idu u playoffs. Očekuje nas dosta kvalitetnih League of Legends duela, zato gledajte da ne propustite nadmetanja najboljih ekipa na svetu. Prenos možete pratiti na zvaničnoj Twitch stranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: