Dota 2 TI10: Prvi dan grupne faze, favoriti neporaženi

Grupna faza Dota 2 International šampionata je uveliko u toku. Prvi dan nije doneo previše iznenađenja, ali smo ipak imali priliku da uživamo u velikom broju uzbudljivih mečeva. Hajde da vidimo stanje na tabeli.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Petak, 08.10.2021.

17:04

Dota 2 TI10: Prvi dan grupne faze, favoriti neporaženi
Foto: Valve

Na samom vrhu prvog dana našli su se EG, OG, Virtus.pro i Invictus Gaming, kao i PSG.LGD, koji nije izgubio nijedan meč. Deblji kraj izvukli su Thunder Predator i Team Spirit, koji su završili dan sa 4 poraza.

dota-ti10-g1Printscreen: Liquipedia

Ekipe kao što su Undying i Fnatic su očekivano završili negde u sredini grupe, dok su Team Secret i T1 pomalo razočarali sa osrednjim rezultatima.

Što se mete tiče, Tiny-ja je bilo na pretek. Pomenuli bismo i interesantan kombo sa Lycan-om i njegovim Aghs-om. Pored toga, pickovi su bili jako šareni, toliko da je prvog dana izabrano čak 92 heroja!

dota-ti10-g1-2Printscreen: Liquipedia

Kakve su vaše predikcije za drugi dan takmičenja?

The International Dota 2 šampionat možete gledati na zvaničnom Dota 2 TI Twitch kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: