Srbiju deli jedna pobeda od plasmana na IeSF Svetski šampionat

Srpska CS:GO reprezentacija je sinoć ostvarila veliku pobedu u četvrtfinalu regionalnog IeSF takmičenja, zbog čega nas sada deli samo jedna pobeda od plasmana na veliki turnir, koji će se krajem godine održati u Izraelu!

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 04.10.2021.

17:15

Srbiju deli jedna pobeda od plasmana na IeSF Svetski šampionat

Nakon odlično odrađene grupne faze, gde su naši momci zauzeli prvo mestu, usledio je četvrtfinalu okršaj sa Mađarskom reprezentacijom, koju čine momci iz ekipe Budapest Five. Mnogi su smatrali da su Mađar favoriti u ovom meču, ali je Srbija verovatno odigrala i najbolji meč na ovom turniru.

Prvo se igrao Inferno, gde smo već u startu pokazali odličnu igru, osvojivši 6 od prvih 7 rundi. Delovalo je kao da kompletno kontrolišemo meč, ali je onda naš protivnik uspeo da smanji prednost, pa se poluvreme završilo rezultatom 9-6. Pošto smo u drugom poluvremenu prešli na slabiju T stranu, meč je bio kompletno otvoren. Ipak, Srbija nije dozvolila Mađarima da se vrate u igru, već je nivo igre podigla na viši nivo, zbog čega smo slavili sa 16-10.

Nakon toga se igrao Mirage, gde je mnogo bolje započela Mađarska, koja je vrlo brzo došla do prednosti od 9-2. Tada stvari kompletno počinju da se menjaju, a Srbija polako počinje da pravi ozbiljnu seriju. Korak po korak, naši momci dolaze do izjednačenja, da bi nakon toga samo nastavili da razbijaju. Meč se na kraju završio rezultatom 16-11, čime je Srbija obezbedila plasman u polufinale, gde će ih čekati Izrael, koji je savladao Sloveniju sa 2-0.

Polufinalni meč će se igrati danas od 17:30, a pobednici oba polufinalna duela će se plasirati na IeSF Svetski šampionat, koji će se krajem godine održati u Eilatu. Za sve buduće informacije o ovom takmičenju možete pratiti našu stranicu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: