Balenciaga i Fortnite prodaju košulje po ceni od 1000 dolara

Epic Games i Balenciaga su juče započeli saradnju preko koje će prodavati zajedničke odevne predmete, kako u igri, tako i u stvarnosti! Ipak, cena nekih modela je nešto što će vas sigurno iznenaditi.

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Utorak, 21.09.2021.

17:14

Balenciaga i Fortnite prodaju košulje po ceni od 1000 dolara
Foto: Epic Games

Naširoko je poznato da renomirani brendovi i proizvođači odevnih predmeta i te kako umeju da naplate svoj rad i prisustvo logoa svoje firme. Kada se dve poznata imena udruže, cena je još viša(logično). Čuvena modna kuća Balenciaga ušla je u saradnju sa kompanijom Epic Games u svrhu kreiranja specijalne linije odeće sa Fortnite motivima.

Kada kažem Fortnite motivi mislim na običan natpis imena igre, što je u ovom slučaju nenormalno skupo. Običan kačket, koji uz natpis Fortnite i Retail Row na više jezika, koštaće zainteresovane čak 395 dolara. Duks sa natpisom Fortnite košta 725$ i pritom je bele boje. A košulja sa istim motivima ima nalepnicu ka kojoj piše 995$. Neverovatno.

To nije sve, jer nam predstoje hladniji dani, a denim Fortnite jaknica sa cenom od 1300 dolara je pravi izbor za tako nešto.

Kako sve to izgleda, pogledajte na fotografijama ispod, a za one koji vole da se oblače virtuelno, Balenciaga odevni predmeti uskoro postaju dostupni u Fortnite: Battle Royale.



Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: