Riftu se pridružuje Akshan, novi League of Legends marksman

Izvor: RUR

Posle mračnog Viega, simpatične krojačice Gwen, i pregršt najava i tizera, u League of Legends konačno stiže skakutavi marksman, Akshan, the Rogue Sentinel. Akshan će se pridružiti Summoner’s Riftu kao deo patch-a 11.15, koji izlazi 21. jula.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Petak, 09.07.2021.

16:25

Riftu se pridružuje Akshan, novi League of Legends marksman
Foto: Riot Games

Akshanov arsenal sposobnosti je prepun smrtonosnih damage magija, uz fenomenalan mobility skill koji mu dozvoljava da preskače terrain. Pored toga, Akshan dolazi sa izuzetno interesantnom magijom, Going Rogue. Ova sposobnost mu dozvoljava da oživi svoje saveznike tako što ubije protivnike koji su ih usmrtili.

Najnovijeg League of Legends heroja ćete imati priliku da isprobate 21. jula, kada izađe patch 11.15. Akshan dolazi i sa svojim prvim skinom, Cyber Pop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: