Na’Vi predstavio novi logo i slogan

Izvor: RUR

Legendarna esports organizacija Na’Vi je odlučila da malo osveži svoj nezaboravni logo, ali i promeni svoj čuveni slogan ”Born to win”.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 28.06.2021.

16:16

Na’Vi predstavio novi logo i slogan
Foto: Na'Vi

U čast svog novog partnerstva sa Pumom, Na’Vi je otkrio novi logo i slogan, ”Obsessed We”. Na’Vi je stupio na esports scenu davne 2010. godine, sa sloganom ”Born to Win”, što je zapravo prevod imena ekipe (lat. Natus Vincere).

”Naš stari slogan će nam uvek mnogo značiti, a Na’Vi će zauvek stremiti ka pobedi,” izjavila je organizacija. ”Međutim, posle svih tih mečeva, turnira, pobeda, uspona i padova, shvatili smo da je sama ambicija i želja za pobedom važnija od same pobede.” Zbog toga smo se opredelili za slogan ”Obsessed We”.

”Ovaj slogan se prenosi i na same navijače, koji osećaju najjače emocije kada gledaju kako njihov omiljeni tim pobeđuje,” dodao je Na’Vi.

Logo ekipe je doživeo minimalne izmene, za razliku od drugih organizacija koje često uvode potpuno nove koncepte u svoj brend. Ovako je izgledao stari:

Na'ViFoto: Na’Vi

Kako se vama dopadaju novi logo i slogan?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: