BlizzConline nam predstavio novu Hearthstone ekspanziju – Forged in Barrens

Sinoć je zvanično počeo BlizzConline, gde je Blizzard najavio prvu Hearthstone ekspanziju za 2021. godinu, Forged in Barrens, koja nas vodi na jedno od najprepoznatljivijih mesta u Warcraft svetu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Subota, 20.02.2021.

14:59

BlizzConline nam predstavio novu Hearthstone ekspanziju – Forged in Barrens

Nedavno smo saznali da će Blizzard napraviti velike promene u standardnom formatu uvođenjem Classic formata i Core Seta, a zajedno sa njima izaći će i Forged in Barrens, čime ćemo zvanično zatvoriti Year of the Pheonix, a započeti Year of the Griffin. To naravno nije bilo sve, pošto je Blizzard najavio i Mercenaries mod, roguelike PvE iskustvo koje će stići kasnije ove godine. U prilogu ispod možete pogledati trejler za Forged in Barrens. Završetkom Godine Feniksa, standard mod napuštaju Rise of Shadows, Saviors of Uldum i Descent of Dragons ekspanzije i odlaze u Wild Format. Ipak, izlaskom Core Seta, igra će biti svežija nego ikada ranije, pošto će čak i neke najpoznatije karte dobiti potpune nove verzije. Ysera, Malygos i Deathwing dobijaju potpune nove verzije i biće besplatni za sve igrači koji dostignu određen nivo.





Što se same ekspanzije tiče, dobićemo potpuno novi efekat, Frenzy, koji će se aktivirati nakon što vaše karte prime štetu. Svaka klasa će takođe dobiti Ranked Spells, svaka klasa će dobiti magije koje će se automatski unapređivati u zavisnosti od vaše mane. Pošto se vraćamo u samo srce Horde, nije iznenađenje što ćemo videti neke stare junake, kao što su Shadow Hunter Vol’jin i Blademaster Samuro.

Detaljnu listu svih promena možete pronaći na sledećem linku, a mi ćemo uskoro opširnije posetiti svaki novi Hearthstone dodatak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: