Prelepim video klipom Riot Games najavljuje novog League of Legends heroja

Riot Games je danas predstavio svoje planove za 11. sezonu, a među njima se nalazi i prelepi video u klip u kojem je prikazan najnoviji heroj – Viego!

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 08.01.2021.

23:10

Prelepim video klipom Riot Games najavljuje novog League of Legends heroja
Printscreen: Youtube/ League of Legends

Ako ste ikada imalo pratili šta radi Riot Games, vrlo dobro znate da se radi o kompaniji koja ume da napravi fantastične video klipove, zbog čega nismo iznenađeni što je i ovaj ovako dobro ispao. U klipu koji traje nešto više od četiri minuta vidimo nekoliko dobro poznatih heroja, kao što su Lucian, Senna, Karma, Darius, Samira, Poppy i Vayne, koji svi imaju jednog zajedničkog protivnika, Ruined King-a.

Na početku vidimo Viega kako napada Sennu i Luciana sa ciljem da povrati svoju izgubljenu kraljicu, dok njegova crna magla napada ostatak sveta. Ubrzo vidimo da njih dvoje nisu dovoljno snažni kako bi se sami izborili sa njim, zbog čega moraju da pobegnu. Ostali heroji su se za to vreme borili sa njegovom maglom, koja je na trenutke uspela da preuzme kontrolu nad Dariusom i Karmom. Sve ovo je odlična uvertira za novog heroja, a ovo su samo mali pokazatelji šta možemo da očekujemo kada se pojavi na serverima.

Ubrzo smo nakon ove predstavi saznali da Riot Games planira da nastavi ovu priču tokom godine, tako da možemo da očekujemo da će naredni heroji biti blisko povezanim sa Viegom. U prilogu ispod možete pogledati klip, pa nam pišite da li vam se dopao!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: