RUR organizuje svoj prvi CoD: Warzone Solo BR turnir!

RUR vam u saradnji sa Gigatronom i Acerom predstavlja svoj prvi Call of Duty: Warzone Solo Battle Royale turnir! Takmičenje će se održati za vikend 16. i 17. januara, a najbolji igrač će osvojiti fenomenalni ACER Aspire laptop! Učešće je potpuno besplatno!

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 05.01.2021.

17:01

RUR organizuje svoj prvi CoD: Warzone Solo BR turnir!

Da li ste spremni da pokažete svoje Warzone veštine? Prijavite se za dvodnevni turnir koji organizuje RUR i igrajte za šansu da osvojite sjajan ACER Aspire 7 A715-41G-R3R3 laptop. Krećemo u subotu, 16. januara u 12:00 časova!

Prvog dana će se igrati dva meča, odakle će se najboljih 50 igrača plasirati u drugi dan takmičenja. U nedelju 17. januara će ovi igrači odigrati još dva meča, a takmičar sa najviše poena će osvojiti čitav turnir. Ovako će biti raspoređeni bodovi:
  1. mesto: 5 bodova
  2. mesto: 4 boda
  3. mesto: 3 boda
  4. mesto: 2 boda
  5. mesto: 1 bod


Svaki kill se takođe računa kao 1 bod!

Svi igrači su dužni da uđu na IRL discord kanal gde će se komunicirati oko turnira: https://discord.gg/MUznPWdWcw

Turnir će se igrati preko Blizzard platforme, odnosno iz same igre putem Private Lobby-a. Požurite, jer prijave traju do 14. januara!

Takmičenje će biti emitovano na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu, a mečeve će prenositi Magic Warrior! Zapratite Magic Warriora i na njegovom YouTube kanalu!

Sve dodatne informacije, pravila i prijavu možete pronaći OVDE!

Srećno!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: