Talentovani umetnik predstavio CS:GO skinove inspirisane indijskom mitologijom

Jedan Novozelanđanin je oduševio zajednicu svojim inovativnim idejama za MAG7, USP-S, AWP, i MP5 skinove.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 16.11.2020.

16:27

Talentovani umetnik predstavio CS:GO skinove inspirisane indijskom mitologijom

Veliki CS:GO fan i umetnik, koji je na internetu poznat kao Apel, je uzeo pomalo neobičan i neočekivan koncept indijske mitologije i kreirao 4 oružja bazirana na njihovim najpoznatijim bogovima. Malo je reći da izgledaju apsolutno fenomenalno!

Iako nijedan od ovih skinova trenutno nije dostupan u igri, postoje velike šanse da će biti ubačeni pre ili kasnije, jer je koncept i kvalitet zaista fantastičan, a i vidi se da je na njima radio pravi profesionalac.

Različiti bogovi i boginje indijske mitologije su prikazani raznobojnim šarama, a dizajn svakog skina je potpuno unikatan. Pored toga, na svakom oružju možete pronaći urezana imena ovih božanstava, i to na Hindi jeziku.

Umetnik je izjavio da nikada nije putovao u Indiju, i da mu je pored ove bogate kulture glavna inspiracija bio FPS naslov Far Cry 4.

Kolekciju možete pogledati na sledećem linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: