RUR i Rockstar vam spremaju novi CS:GO 1v1 turnir sa Kikom, Supreme Nexusom i Conetom!

Klan RUR u saradnji sa Rockstar-om vam predstavlja novu seriju 1v1 CS:GO turnira. Prijavite se i igrajte za šansu da osvojite vredne nagrade!

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 10.11.2020.

15:42

RUR i Rockstar vam spremaju novi CS:GO 1v1 turnir sa Kikom, Supreme Nexusom i Conetom!

Takmičenje će biti podeljeno u dve runde kvalifikacija i veliko finale. Prvi kvalifikacioni turnir će se održati u subotu, 21. novembra u 12:00 časova. Na učešće imaju prava samo državljani Republike Srbije! Nagradni fond:

🎁 1. mesto LOGITECH gejmerske slušalice G PRO + set RS ranac, sveska, olovka + paket RS limenki 🎁 2. mesto LOGITECH gejmerska tastatura G413 CARBON + set RS ranac, sveska, olovka + paket RS limenki 🎁 3. mesto LOGITECH Gejmerski miš G402 HYPERION FURY + set RS ranac, sveska, olovka + paket RS limenki

Svaki igrač je dužan da se priključi našem Discord kanalu za ovaj turnir: https://discord.gg/hptdA2ZEns

Prijave traju do 20.11.2020 kada će svi prijavljeni dobiti email o preostalim informacijama.

Druga runda kvalifikacija će se održati 28.11., a veliko finale 05.12.

Takmičenje će biti emitovano na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu, a mečeve će komentarisati Kika i Cone! Na drugim kvalifikacijama vas čeka Suprime Nexus! Zapratite i RUR instagram jer ćemo deliti i neke nagrade tokom streama!

Prijavu i sve dodatne informacije možete pronaći OVDE. Pažljivo pratite formu jer se na njoj nalaze sva uputstva za registraciju!

Srećno svim takmičarima!

...

....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: