Zima je poranila sa novom Valorant mapom ”ICEBOX”

Izvor: RUR

Riot je najavio novu mapu za svoj popularni tactical shooter Valorant samo nedelju dana pre početka 3. Act-a.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Sreda, 07.10.2020.

00:27

Zima je poranila sa novom Valorant mapom ”ICEBOX”

Riot je napustio letnju i veoma sunčanu atmosferu svoje prethodne 4 mape i okrenuo se nešto snežnijoj varijanti, koja će za par meseci biti izuzetno prikladna. Nova mapa po imenu ”Icebox” će odvesti igrače u masivnu zaleđenu bazu, prožetu metalnim kontejnerima i konstrukcijama. Riot je putem naredne twitter objave i video klipa dao kratak uvid u 5. Valorant mapu. U traileru jasno možemo da vidimo pregled ključnih predela mape, uključujući spoljašnje i unutrašnje sekcije.

Ovo će biti 5. Valorant mapa za redom, koja će se pridružiti trenutnoj postavi Ascent-a, Bind-a, Haven-a i Split-a za samo nedelju dana. Act III počinje u utorak 13. oktobra, koji će osim nove mape doneti i novog heroja i battle pass sezonu.

Kako vam se dopada Icebox na prvi pogled? Da li mislite da će biti Attacker ili Defender favored? Ili će biti najbalansiranija mapa do sada?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: