Katastrofa za T1 – Faker propušta Worlds

U finalnom meču LCK lige za plasman na Worlds, ekipa Gen.G savladala je T1 sa ubedljivih 3-0 i tako uništila sve nade da na ovogodišnjem svetskom šampionatu gledamo najboljeg igraća svih vremena, Li ”Faker” Sanghjoka.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 09.09.2020.

17:34

Katastrofa za T1 – Faker propušta Worlds

Izvor: RUR Esports

T1 je u izašao u istom sastavu kao i dan ranije kada su savladali Afreeca Freecs. Ipak, to ovoga puta nije bilo dovoljno, pošto ih je Gen.G nadigrao u svakom pogledu. Odlično su sprečili svaki pokušaj T1-a od same pick faze, pa sve do poslednjeg fajta u duelu.

Gen.G je od prvog minuta imao kontrolu u ovom meču. Iako je T1 banovao čak 7 ADC heroja, uspeo je da se snađe na Senni i da neometano farmuje dok su se njegov midlejner i toplejnere potrudili da mu naprave što više prostora mogu. Bdd je bio fantastičan na Aziru, a kada njemu dozvolite da igra tog heroja znate da ste u problemu. T1 je mislio da može da se izbori, ali ubrzo su shvatili da su napravili veliku grešku, koja ih je koštala prvog meča.

U drugom meču Faker je dao sve od sebe da preokrene stanje u ovom meču. U nekim trenucima čak ni trojica igrača nisu mogla da ga nadigraju, ali je to sve bilo uzaludno kada je par minuta kasnije Ruler sa Ezrealom došao do Quadrakill-a. To im je donelo ogromnu novčanu prednost, što T1 nikako nije mogao da nadoknadi. Naredni fajt je bio i poslednji, pa je Gen.G imao prednost od 2-0.

Kada smo mislili da će T1 konačno da se probudi, treći i poslednji meč je bio tragičan. Heroji im nisu dobro funkcionisali zajedno i delovalo su potpuno pogubljeni. Gen.G je bio superioran u svakom pogledu, što je rezultiralo brzom i ubedljivom pobedom.

Ovo će za njih biti treći put da propuštaju Worlds nakon 2014 i 2018. godine. Iako su bili fantastični u prolećnom delu sezonu, sada nisu uspeli da nastave istom formom, zbog čega su i tragično eliminisani. Iako su napravili par izmena pred regionalne kvalifikacije, to nije bilo dovoljno da bi Faker uspeo da se plasira na svetsko prvenstvo.

League of Legends World počinje već 25. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: