WoT Predstavljamo Strv S1

Švedski lovci na tenkove kada su se pojavili su doneli potpuno novu mehaniku opsadnog ili siege moda i na taj način promenili mnoge aspekte u igri. Od tada se dosta promenilo ali i dalje ostaju jedan od ozbiljnih protivnika na bojištu, a u slučaju S1 Tier 8 premium tenka i solidna mogućnost za zarađivanje kredita.

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Sreda, 19.08.2020.

11:18

WoT Predstavljamo Strv S1
Foto: Wargaming

Strv S1 je protitip švedskog “S” tenka koji se nalazi kao Tier 8 lovac u igri i koristi i siege mehaniku. Njegov top velike probojnosti od čak 288mm sa standardnom municijom čak i protivnike viših nivoa stavlja na iskušenje a ako uspete da nađete dobru poziciju na mapi možete biti vrlo neugodan protivnik. Međutim ono što mnogi igrači zaboravljaju jeste da kada neka partija “krene nizbrdo” treba razmišljati o sopstvenom učinku, zarađivanju kredita i slično, a ne prosto izvršiti samoubistvo ili prosto istrčati ispred neprijatelja, čak i kada je u pitanju relativno slabo mobilan tenk kao što je S1. Ukoliko želite da malo više pročitate o švedskom “S” tenku i njegovom interesantnom konceptu koji je zapravo pravi tenk samo bez kupole, a ne lovac na tenkove kao u World of Tanks preporučujemo članak iz naše serije Istorijski kutak koja će uskoro biti obogaćena i novim izdanjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: