RUR predstavlja novu seriju PES2020 turnira – King of the Field! Prvi turnir počinje uskoro!

Izvor: RUR

RUR vam s ponosom predstavlja novu seriju PES2020 takmičenja – King of the Field. Prijavite se i igrajte za šansu da osvojite nagradu od 100 evra!

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 28.07.2020.

16:53

RUR predstavlja novu seriju PES2020 turnira – King of the Field! Prvi turnir počinje uskoro!

Prvi turnir će se održati u subotu, 8. avgusta u 12:00 časova, a ovo je samo početak. Naime, do kraja septembra ćete imati priliku da učestvujete na čak još 3 turnira! Za naše najbolje igrače je sistem malo drugačiji, jer će svakom turniru biti dodeljen jedan nosilac, koji ima pravo na ekskluzivno učešće na odabranom turniru. Ovaj sistem je osmišljen kako se svi naši najjači PES predstavnici ne bi susreli odmah.

E pa ni tu nije kraj, jer će se 4 najuspešnija igrača sa svakog turnira (top 16) takmičiti na jednom finalnom okršaju. Ovo znači da ćete još uvek imati priliku da gledate borbu naših najboljih igrača.

Prijavu i sve detaljne informacije možete pronaći na ovom linku. Ako ste veliki zaljubljenik u PES, prijavite se i na naše RUR nacionalne PES2020 kvalifikacije za Svetsko IeSF prvenstvo! Ovim učešćem dobijate šansu da otputujete u Izrael i predstavite našu zemlju na svetskom IeSF prvenstvu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: