Rocket League ovog leta prelazi na Epic Games i postaje besplatan za igranje!

U svetu multiplejer video igara, dobro je poznato da najbolje prolaze video igre koje su potpuno besplatne. Samim tim, studio Psyonix je juče potvrdio da će Rocket League ovog leta postati potpuno besplatan !

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 22.07.2020.

11:34

Rocket League ovog leta prelazi na Epic Games i postaje besplatan za igranje!

Šta je Rocket League?

Igru bi najjednostavnije opisali kao fudbal sa automobilima. Igrači su podeljeni u dve ekipe i cilj je da pomoću vašeg automobila ubacite veliku loptu u protivnički gol. Mečevi su relativno kratki, a pravila vrlo jednostavna, što ovu igru čini veoma zabavnom, nevezano da li je igrati sami ili sa drugarima.

Igra se po prvi put pojavila na Steamu još 2015. godine, ali to će sve uskoro da se promeni. Iako su dugo na toj platformi, Rocket League će uskoro postati Epic Games ekskluziva, što znači da više nećete moći da pazarite igru preko Steama. Šta to znači za igrače koji su do sada imali igru?

Postojaće tzv. cross-platform, koji če omogućiti igračima da nastave da igraju igru preko Steama i da se takmiče protiv igrača sa drugih platformi. Jedina razlika je što novi igrači više neće moći da nabave igru preko Steama, već će morati da kreiraju Epic Games nalog.

Svako ko već poseduje Rocket League pre prelaska na Epic Games Store dobiće Legacy status koji obezbeđuje preko 200 skinova koji će preći sa Common na Legacy kvalitet, gomilu predmeta, banera, kao i Golden Cosmos Boost.

Dodatne informacije za popularnu igru biće objavljene u narednim nedeljama, kao i lista detaljnih izmena na Tournament i Challenge sistemu.

Zahvaljujući svojom jedinstvenošću, Rocket League je do sada prikupio stvarno veliki broj igrača, ali ovim potezom možemo da očekujemo da će igra vrlo brzo postati još mnogo popularnija.

Sve buduće vesti vezane za Rocket League možete pratiti na rur.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: