IESF najavio Svetsku Esports Super Ligu

Internacionalna Esports Federacija (IESF) je najavila da će organizovati Svetsku Super Ligu (World Super League – WSL), koja će biti jedna od najvećih esports takmičenja zajedno sa njihovim Svetskim Esports Šampionatom.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 29.06.2020.

19:00

IESF najavio Svetsku Esports Super Ligu

Izvor: RUR Esports

IESF je udružio snage sa Technoblood-om, kako bi osigurao uspeh WSL-a, potpisavši memorandum o razumevanju („MOU“) juna 2020. godine, pod kojim će Technoblood preuzeti organizaciju WSL-a u koordinaciji sa članicama IESF-a.

IESF će promovisati i pružati podršku za novoj ligi preko svojih nacionalnih članica Esporta. Technoblood je usko povezan sa Esportom od svojih najranijih dana kada su organizovali World Cyber Games (WCG) 2002. godine.

Prvo takmičenje ovakvog tipa biće održano 2021. godine i na njemu će se takmičiti sve članice, kao i mnogi drugi esport entuzijasti.

Svaka zemlja će izabrati najpopularnije igre za koje će održati nacionalne kvalifikacije. Jednom godišnje, najbolji igrači će imati priliku da predstavljaju svoju zemlju na WSL-u.

Srbija je član IeSF-a još od 2009. godine i sa uzbuđenjem očekujemo narednu godinu, kada ćemo imati priliku da pripremimo naše najbolje takmičare za veliki turnir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: