NIP uspeo da savlada Astralis i da zakaže okršaj sa Vitality-em

U poslednjem četvrtfinalnom duelu lower bracketa, osveženi NIP je uspeo da eliminiše ”ranjeni” Astralis, koji bez dvojice ključnih igrača ne izgleda kao ona prepoznatljiva ekipa. I pored izostanka Xyp9x-a i Gla1ve-a, danska ekipa se borila do samog kraja, ali su Nindže odnele pobedu nakon duplih produžetaka na odlučujućoj mapi.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 09.06.2020.

18:42

NIP uspeo da savlada Astralis i da zakaže okršaj sa Vitality-em

Izvor: RUR Esports

Ovaj duel otvoren je na Trainu, gde je sve delovalo kao da će Šveđani doći do brze i lagane pobede, pošto su imali prednost of 15-7, ali svi znamo da to tako ne ide protiv Astralisa. Uspeli su da uzmu 5 vezanih rundi i tako zaplaše sve fanove NIP-a, ali su se Hampus i njegovi momci ipak stabilizovali na kraju, kako bi slavili sa 16-12. Čovek odluke je definitivno bio Plopski, koji je meč završio sa sjajnih 29 fragova.

Astralis je poznat kao veoma dominanta ekipa na Nuku, ali s obzirom da nisu kompletno, nismo znali šta da očekujemo. Ubrzo smo se podsetili koliko su Device i Dupreeh kvalitetni igrači, te i u najneprijatnijim okolnostima znaju da odigraju bez greške. Astralis je slavio sa 16-8, pa je na red došao Overpass.

Ninjas in Pyjamas otvaraju ovaj meč gotovo bez greške, pošto su poveli sa 8-2. U tom trenutku kao da su se opustili, a Astralis zna kako to da iskoristi. Stvari se kompletno okreću naglavačke i sa 8 vezanih rundi, danska ekipa prelazi u vodstvo. NiP uspeva nekako da prekinu tu seriju, ali samo na kratko, pošto Astralis sa novih 5 rundi dolazi do 5 meč lopti. Bili smo sigurni da je došao kraj, ali Nindže se nisu predale. Sa 5 vezanih rundi vraćaju se u meč i na red su došli produžeci. Tamo je Astralis ponovo došao do meč poena pri rezultatu 18-17, ali se NiP nekako vratio. Tek tada, momentum je kompletno prešao na stranu Šveđana, koji na kraju odnose pobede rezultatom 22-18.

Danas su na programu još dva meča i to oba iz Upper Bracketa, što znači da poražene ekipe neće napustiti takmičenje. Prvo ćemo gledati G2 i Na’vi, da bi nakon toga usledio okršaj Faze Clana i BIG-a.

Pregled prethodnih mečeva možete pronaći - OVDE!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: