Još jedan CS:GO veteran prelazi na Valorant

Nekadašnji igrač Complexity-a, CLoud9-a i Team Liquida, Spenser ”Hiko” Martin je potvrdio da je završio svoju CS:GO karijeru i da će se oprobati u najnovijoj Riotovoj pucačini.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Subota, 06.06.2020.

11:39

Još jedan CS:GO veteran prelazi na Valorant

Izvor: RUR Esports

Ovu vest preneo nam je lično HIko tokom svog strima sinoć, kada je rekao da će biti prvi član novog 100 Thieves Valorant sastava.

”Mislim da je vreme da svima potvrdim da sam završio svoju CS:GO karijeru. Želim da se zahvalim svima koji su mu pružili podršku u svim timovima u kojima sam nastupao i nadam se da će me podržavati i u mojim novim izazovima”, izjavio je tridesetogodišnjak.

Hiko igrao Counter Strike profesionalno već 10 godina, a svoju karijeru započeo je sa mnogim veteranima poput fRoD-a i Storma. Svoj prvi LAN nastup zabeležio je 2012. godine, igrajući za Area 51, da bi kasnije bio proglašen za 9. najboljeg igrača 2013. godine. Nakon toga nastupao je za Cloud9 i Team Liquid, što je i bio vrhunac njegove karijere.

Slobodan igrač postao je u maju 2019. godine i nakon toga se posvetio strimovanju sve do danas, kada je najavio da će se oprobati u Valorantu, koji od prvog dana aktivno igra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: