EG konačno osvojio Major

Ovakav naslov verovatno nikada niste mislili da ćete pročitati. Da slučaj u svetu nije ovakav kakav jeste, tako bi verovatno i ostalo. Ipak, šalu na stranu, EG je uspeo da osvoji ESL Online Major za Severnu Ameriku, što i nije veliko iznenađenje, kada pogledamo konkurenciju.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 04.05.2020.

19:04

EG konačno osvojio Major

Istina je da nije sve bilo tako fantastično za EG. U grupi su pravili nekoliko grešaka, što je Quincy Crew znao da iskoristi i tako da se plasira direktno u finale.

Zle Genije je tada čekao meč više. Morali su da pobede CR4ZY kako bi dospeli do finala. Iako su bili veliki favoriti, morali su dobro da se namuče. Slavili su sa 2-1, pa ih je u finalu čekao bivši Chaos Esports.

Kada je bilo najpotrebnije, američka ekipa, u kojoj se ne nalazi ni jedan Amerikanac odigrala je najbolje. Mečevi su bili relativno brzo, a Quincy Crew nije imao dovoljno kvaliteta da savlada EG u BO5 formatu. Uspeli su da dobiju jedan meč, ali je ekipa Evil Geniuses odnela pobedu rezultatom 3-1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: