ESL Pro Liga: Fnatic u finalu, čeka pobednika duela Mouz i Astralis

U poslednjoj rundi drugi faze ESL Pro Lige dočekali su nas 3 veoma uzbudljiva i još neizvesnija završnica. Četiri ekipe su ostale u borbi za prva tri mesta, koja vode u poslednji krug, gde je kao pobednik izašao Fnatic koji je se plasirao direktno u finale savladavši Na’Vi, dok će Astralis i Mouz odigrati revanš poslednjeg kola.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 09.04.2020.

23:00

ESL Pro Liga: Fnatic u finalu, čeka pobednika duela Mouz i Astralis

Izvor: RUR Esports

Sva tri meča su počela u isto vreme, ali se ubedljivo najbrže završio duel između Astralisa i Mouza. Astralisu je bila neophodna pobeda, što su i uspeli da ostvare u ekspresnom stilu. Mouz ni u jednom trneutku nije izgledao kao ekipa koja je do sada igrala fantastičan Counter-Strike i zbog toga su izgubili sa 16-3 i 16-1. Pored ovog poraza, imali su dovoljno dobar skor, pomoću kojeg će imati još jednu šansu da se domognu velikog finala.

Nesrećni Faze Clan je uspeo malo da popravi sliku pobedom na OG-em. Do sada su izgubili sva četiri meča koja su odigrali, te nisu imali nikakve šanse, kao i njihov protivnik, koji je uspeo da zabeleži bar jednu pobedu. Ipak, kao i u grupnoj fazi takmičenja, Niko i njegova ekipa su bili bolji od OG-a rezultatom 2-0 i tako su uspeli da upišu bar jednu pobedu.

Fnatic do sada stvarno ima odličan turnir i na trenutke podsećaju na onu čuvenu postavu koja je bila toliko dominanta 2014. godine. Na’Vi je morao da pobedi ukoliko bi želeli da prođu dalje, a kao i često što se dešava, sve je S1mple morao sam da uradi. To nije bilo dovoljno, pošto je kompletan sastav Fnatica briljirao, pa čak i Golden, koji uglavnom nije toliko fokusiran na fragove. Šveđani su odneli pobedu sa 16-13 i 16-9 i tako su uspeli da se direktno plasiraju u finale, dok će osvajač IEM-a u Katovicama morati da ”pakuje kofere”.

U subotu ćemo gledati okršaj između Astralisa i Mouza, dok će se u nedelju od 16:30 igrati veliko finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: