Dota 2 Major u Los Anđelesu odložen

Širenje Korona virusa u svetu je dovelo do toga da se mnogi veliki esports i gejming događaju odigraju bez publike, dok su neki čak morali da se odlože. ESL One Major u Los Anđelesu je samo još jedan koji se pridružio toj listi.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 12.03.2020.

13:47

Dota 2 Major u Los Anđelesu odložen

Izvor: RUR Esports

Kada je predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Trump, sinoć zvanično doneo odluku da se zabrane svi letovi iz Evrope za Ameriku, pojavile su se informacije da će turnir biti kompletno otkazan, zbog toga što veći deo ESL tima, kao i sami igrači, neće moći da otputuju za Los Anđeles.

Ipak, ubrzo nakon toga ESL je na tviteru potvrdio da se u bliskom kontaktu sa Valveom i da zejdno poukušavaju da pronađu rešenje ovog problema.

”U bliskom smo kontatku sa Valveom, kako bi pronašli novu lokaciju i vreme gde bi mogao da se održi Major. Veoma smo razočarani, ali verujemo da je ovaj ishod u najboljem interesu svih ljudi koji se trude da ovaj turnir bude najbolji što može biti”, izjavio je generlani direktor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: