E3 zvanično otkazan zbog Korona virusa

Jedan od najvećih gejming događaja u godini, E3, je zvanično otkazan zbog zabrinutosti oko masovnog širenja Covid-19 virusa.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 11.03.2020.

17:28

E3 zvanično otkazan zbog Korona virusa

Izvor: RUR Esports

Iako je ESA (Entertainment Software Association) početkom marta potvrdila da će se E3 održati po planu, nakon konsultacije članova odbora promenjena je odluka, kako ne bi ugrozili zdravlje i sigurnost svojih fanova, radnika i izlagača.

Prošle godine je ovom događaju prisustvovalo 66,000 ljudi, što je najmanji broj još od 2016. godine. Pre dve godine, skupilo se preko 70,000, što i dan danas drži rekord još od osnivanja 1995. godine.

E3 je samo još jedan u nizu veliki gejming i esports događaj koji je odložen u poslednjih par nedelja. Drugi najveći LoL turnir u godini, Mid-Season Invitational je odložen, kao i korejska LCK liga. Mnogi događaji se trenutno igraju bez publike, kao što je bio slučaj sa IEM-om u Katovicama, tako da ne bi bilo čudno da ove godine gledamo sve veći broj online turnira.

ESA je takođe potvrdila da će fanovima i učesnicima u potpunosti vratiti novac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: