Call of Duty Warzone – Battle Royale mod stiže za 24 časa i biće besplatan za igru

Iako Activiosn već neko vreme pokušavao da sakrije informacije o novom Battle Royale modu za Modern Warfare, konačno smo dobili datum izlaska. Ukoliko uđete u Classified tab u CoD-u, sačekaće vas jedan tajmer, koji ističe za nešto manje od 24 časa.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 09.03.2020.

18:07

Call of Duty Warzone – Battle Royale mod stiže za 24 časa i biće besplatan za igru

Izvor: RUR Esports

Sada i zvanično – Call of Duty Battle Royale mode će biti free-to-play nastavk za Call of Duty Modern Warfrare. To znači da nećete morati da imati glavnu igru, ukoliko želite da igrate samo Battle Royale mod.

U igri će postojati solo, duo i trio modovi do 150 igrača na velikoj mapi. Na mapi će se naći mnoge stare lokacije poput Scrapyarda i Terminala.

U zvaničnom trejleru još uvek nismo videli kako tačno izgleda gejmplej, ali deluje kao da je Activision spremio nešto veliko. Samim tim što će igra biti besplatna, stavlja do znanja da je CoD spreman da se bori za prestiž na BR sceni, gde su Fortnite, Apex i PUBG i dalje neprikosnoveni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: