CR4ZY nakon dva meseca predstavio novi CS:GO sastav

Organizacija koja je prošle godine bila dom za najuspešniju srpsku esports ekipu svih vremena u decembru se rastala sa tim momcima, nakon što su oni prihvatili ponudu druge organizacije. Nakon dva meseca provedenih van aktivne scene, direktor CR4ZY-a, Anotnio Meić, je sinoć objavio novu petorku koja će nastupati za njegovu organizaciju.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 19.02.2020.

18:12

CR4ZY nakon dva meseca predstavio novi CS:GO sastav

Izvor: RUR Esports

Iako su mnogi očekivali da će ekipa ponovo biti sa ovih prostora, CR4ZY je doneo odluku da potpiše mladu ukrajinsku ekipu, koja je u 2019. godini igrala za malo poznatu ekipu – Project X.

Cilj organizacije je da pruži mladoj ekipi priliku da se dokaže na velikoj sceni, a u tome će im pomoći iskusni trener Ivan ”Johnta” Ševcov, koji će imati zadatak da ove momke pripremi za velike turnire.

Sastav CR4ZY-a čine:
  • Igor ”dERZKIY” Radoslavlevič
  • Roma ”dOBRIY” Rusak
  • Sergej ”Sergiz” Atamnčuk
  • Aleksandr ”Psycho” Zlobin
  • Dmitri ”SENSEi” Šovrak

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: