Faker potpisao novi ugovor i postao suvlasnik T1-a

Najpoznatiji League of Legends igrač svih vremena, Li ”Faker” Sanghjok je potpisao novi trogodišnji ugovor sa organizacijom T1. Kao jedan deo dogovora, Faker će od sada postati i jedan od suvlasnika organizacije T1 Entertainment & Sports.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 18.02.2020.

14:05

Faker potpisao novi ugovor i postao suvlasnik T1-a

Izvor: RUR Esports

Trogodišnji ugovor je najduža dužina ugovora koju dozvoljava Riot Games. Ipak, udeo u vlasništvu je možda i glavni razlog zašto će sada Faker sigurno ostati u organizaciji u kojoj je već proveo sedam fantastičnih godina.

”Uzbuđen sam što ću nastaviti da igram za T1 i zahvalan sam svim fanovima koji su mi pružili podršku u svih ovih godina. Počašćen sam što ću postati suvlasnik ove organizacije i jedva čekam da radim sa rukovodiocima tima nakon što završim svoju karijeri”, izjavio je dvadesettrogodišnjak.

Kako navodi ESPN, Faker će ulogu rukovodioca preuzeti tek po završetku igračke karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: