Mouz je šampion Ice Challenge-a 2020

U velikom finalu Ice Challenge turnira u Londonu susrele su se ekipe Mousesposrts i Natus Vincere. Nakon četiri uzbudljive mape, Mouz je izašao kao pobednik i tako uspeo da veže četvrtu titulu na poslednjih 5 odigranih turnira.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 06.02.2020.

22:43

Mouz je šampion Ice Challenge-a 2020

Izvor: RUR Esports

Veliki duel započeo je na Dustu, mapi koji je izabrao Mouz. Na’Vi je već na startu stvorio veliku prednost, zbog čega su uspeli da slave u prvom poluvremenu sa 10-5. Ipak, Mouz se nije predao i malo po malo, prednost žuto-crnih je opadala. Pri rezultatu 14-14, Mousesports je bio mirniji zbog čega su i došli do pobede od 16-14.

Nakon toga usledio je Inferno. Ovoga puta Mouz je bio bolji tokom cele mape. Startovali su na slabijoj T strani, gde su uzeli čak 9 rundi, da bi u drugom delu samo nastavili u još jačem ritmu. Finalni rezultat bio je 16-8.

Treća mapa bio je Train, a kao što je bilo očekivano, S1mple je morao da odigra nerealan meč da bi Na’Vi došao da pobede. Mouz se borio, ali nije bilo dovoljno da zaustavi S1mple koji je meč završio sa 30 fragova. Konačan rezultat bio je 16-11 za Na’Vi.

Na’Vi je bi morao da napravi ogroman preokret da bi došli do pobede u ovom meču i Karriganova ekipa im to nije dozvolila. Povratili su igru sa prve dve mape i Mouz je ponovo uspeo da slavi.

Iako je Mouz osvojio ovaj turnir, Electronic je igrao fantastičan turnir, zbog čega je uspeo da se domogne svoje prve MVP nagrade. Ipak, to je mala uteha zbog propuštene šanse, koju su imali na ovom turniru. U svakom slučaju, igra Na’Vi je sve bolja i bolja, pa smo sigurni da možemo od njih da očekujemo lepe stvari.

Ispod možete pogledati najbolji potez turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: