Geret Bejl pokrenuo novu esports organizaciju

Jedan od najpoznatijih svetskih fubalera, Geret Bejl, jutros je predstavio novu esports organizaciju, Eleven Esports, koju je osnovao u saradnji sa 38 Entertainment Group-om.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 03.02.2020.

19:32

Geret Bejl pokrenuo novu esports organizaciju

Izvor: RUR Esports

Ova organizacija je odmah na startu predstavila svoj FIFA20 tim, a kako su najavili, uskoro će osnovati još i CS:GO, Rocket League i Fortnite timove.

”Na terenu, moj cilj je da uvek pobeđujem. Za Elleven Esports pobendički mentalitet je isto toliko važan. Postoje sličnosti između esporta i fudbala u tome što je potrebno žrtvovati mnogo vremena i uložiti mnogo truda da bi dospeli na vrh. Pronaći nove talente je bilo veoma zanimljiv proces i veoma sam uzbuđen što sam deo jednog ovakvog tima” izjavila je zvezda Real Madrida.

Oni će uskoro raspisati konkurs, koji će biti otvoren za svakoga, ukoliko želi da se oproba.

Tridesetogodišnji Velšanin nije jedini fudbaler koji je ušao u esports vode u poslednjih mesec dana. Fudbaler Barselone, Antoan Grizman je pre dve nedelje takođe predstavio svoju organizaciju – Grizzy Esports.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: