Riot prelepim klipom najavio novu sezonu

Kao i pre 12 meseci, Riot nas je ponovo počastio prelepim klipom, koji najavljuje novu League of Legends sezonu. Nije više tajna koliko se zapravio Riot trudi oko ovakvih klipova, ali kao i svaki put ranije, nisu razočarali. Kada je prošle godine izašao ”Awaken”, pomislili smo da nećemo uspeti da dobijemo bolji klip, a sada je na vam da presudite.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 09.01.2020.

15:41

Riot prelepim klipom najavio novu sezonu

Izvor: RUR Esports

Ovaj trominutni klip stigao je dan pre nego što zvanično počne sezona 2020. Koa i uvek, glavni likovi su junaci iz popularne igre. U prvom planu vidimo heroje poput Lux, Garena, Caitlyn, Vi, Ezreala, koji se bore protiv negativaca, kao što su Urgot i Sylas.

U pozadini čuje se prerađena verzija pesme, Warriors, koju je 2014. godine izvela grupa Imagine Dragons kao najavu za League of Legends svetsko prvenstvo.

Vizuali u klipu su stvarno prelepi, a animacije i izrazi lica nikada realnije nisu izgledali. Sve ovo služi kao odlična najava za League of Legends animiranu seriju, ”Arcane”, koja će izaći kasnije ove godine.

Ispod možete pogledate ovaj klip, pa nam javite kako vam se dopada!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: