Najgori CS:GO potezi prethodne decenije

Prethodnoh dana na tviteru okupio se vliki broj CS:GO igrača kako bi izglasali najgori potez decenije. Glasanje je trajalo nekoliko dana, a preko 18,000 fanova je glasalo.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 08.01.2020.

21:05

Najgori CS:GO potezi prethodne decenije

CS:GO je izašao 2012. godine i od tada normalno je da se desi veliki broj malih ili velikih grešaka, koje su nas nekada koštale pobede. Ovoga puta, izdvojene su četiri, od kojih su se čak 2 odigrale u 2019. godini.

Na četvrtom mestu sa 12% glasova pronašao se Karriganov promašaj sa USPom. Još 2015. godine u okršaju TSM-a i Envy-a, KennyS je ostao sam u situaciji 1v2 na Cobblestone-u. Dok je postavljao c4, Karrigan je ima priliku da ga neometano ubije, ali je uspeo da promaši par puta, zbog čega je Kenny uspeo da ga eliminiše i dođe do runde. Ostale poteze, kao i najgori možete pronaći na RUR Esports

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: