Zvezda ”Crnog Pantera” invesitra u esports organizaciju

Poznati američki glumac Majkl B. Džordan, koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima ”Crni Panter” i ”Creed” se pre neki dan pridružio listi poznathi ličnosti koje su investirale u esports. Prema raznim navodima stranih medija, Majkl je investirao u Andbox, esports organizaciju čiji je vlasnik direktor Njujork Metsa.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 26.12.2019.

14:14

Zvezda ”Crnog Pantera” invesitra u esports organizaciju

Izvor: RUR Esports

Andbox je nastao u junu 2019. godine i ubrzo je otkpuio dva mesta u Call of Duty ligi. Andbox upravlja New York franšizama za Call od Duty, Excelsior i Subliners. Ubrzo nakon toga pridružili su se i Overwatch Ligi.

”Naš cilj je da prihvatimo esports u Njujorku i da postanemo najbolji na ovim prostorima” izjavio je suosnivač i direktor Andboxa.

U 2020. godini Activiosn Blizzard hoće da uvede sistem domaćih i gostujućih utakmicu u njihovu esports ligu, a ne kao do sada, gde se većina mečeva igrala u Los Anđelesu. Ovako će timovi putovati kroz ceo kontinent, a igrači će se takmičiti pred domaćom ili gostujućom publikom, što celokupno može drastično da poveća gledanost.

Samim tim Andbox time pokušava da postavi jak temelj u Njujorku, a Majkl B. Džordan može biti prava osoba koja bi im pomogla da dovedu publiku, s obzirom da ima veoma jaku konekciju sa istom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: