Ubedljiv start kineskih ekipa u četvrtfinalu LoL svetskog šampionata

Juče smo ilmali priliku da gledamo dva četvrtfinalna duela LoL svetskog šampionata u kojima su dominirale dve kineske ekipe. Invictus Gaming je korak bliže odbrani titule koje su osvojili prošle godine , dok je u drugog okršaju ekipa FunPlus Phoenix bila bolja od Fnatica.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 27.10.2019.

12:02

Ubedljiv start kineskih ekipa u četvrtfinalu LoL svetskog šampionata

Izvor: RUR Esports

Od prvog četvrfinalnog duela u kojem su se sastajali IG i Griffin očekivali smo pravi spektatkl. Ipak, Invictus je još jednom pokazao vrhunski nivo igre, te je Griffin samo u par navrata uspeo zapravo da zapreti. Nakon što su Kinezi poveli sa 2-0, Griffin je uspeo da pobedi u trećem meču, ali to je bilo sve što su uradili Korejci. Četvrti meč je bio krajnje ubedljiv, jer Invictus je odneo pobedu i prolaz u polufinale nakon samo 25 minuta igre.

Nakon toga usledio je okršaj Fnatic i FunPlus Phonix. Iako su Kinezi bili veliki favoriti u ovom meču, veliki deo fanova iz Evropa navijao je za Fnatic. Prva dva meča su bila veoma ekspresna, a Kinezima je trebalo manje od sat vremena da naprave veliku prednost. Nakon toga, Fnatic je uzvratio istom merom, što je na trenutak povratilo poverenje u fanove evropske ekipe. Doduše, za njih je ubrzo došao kraj, pošto je Phoenix ponovo pojačao svoju igru u četvrtom meču, pa su nakon 35 minuta zakazali okršaj sa svojim sunarodnicima u polufinalu League of Legends Svetskog prvesntva.

Danas će se odigrati preostala dva četvrtfinalna meča. U prvom će se sastati Splyce i SKT1, dok će u drugom G2 izaći na megdan DAMWON Gamingu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: